Skip universal navigation
Skip to main content

Department of Taxation and Finance

Valuation Issues Team

Agenda
Wednesday, April 13, 2005
10:00 - 3:00 p.m.
ORPS - 3rd Floor Conference Room-South

FACILITATOR: Jeff Jordan                        RECORDER: Reesa Guarino

What

Result

How

Who

Time

 Get Organized

Review & Approve previous minutes, agenda. Review team charter

Discuss

Jeff Jordan, All

10:00 - 10:30
30 minutes

 Ulster County Non Residential Trending

Update/share information

Present Discuss

Jeff Jordan, Chuck Aviza

10:30 - 11:30
60 minutes

 Utility & Agriculture Update

Update/share information

Present Discuss

Matt Riordan, Mark Twentyman

11:30 - 12:00
30 minutes

 LUNCH

 

 

 

12:00 - 1:00

 GAR Project, ORPS/Saratoga County

Update/share information

Present Discuss

John Bonanno

1:00 - 1:45
45 minutes

 Valuation Issues

Share Issues

Discuss

All

1:45 - 2:45
60 minutes

 Wrap Up

Next Meeting, agenda items discussed

Discuss

All

2:45 - 3:00
15 minutes

Updated: